Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuje nam da Vam ponudimo klima uređaje najpoznatijih svjetskih proizvođača, koji svojim kvalitetom garantiraju dugogodišnju upotrebu bez velikih troškova održavanja.

Mitsubishi Electric japanski klima uređaji pozati su u cijelom svijetu kao uređaji vrhunskih karakteristika, vrhunskom dizajnu, funkcionalnosti, naprednim tehnologijama, brigom za okoliš i spadaju među najštedljivije na tržištu klima uređaja. Mitsubishi Electric proizvodi široki asortiman klima uređaja od mono zidnih split sustava, mono inverter zidnih split sustava, multi inverter zidnih sustava, super multi split sustava, VRF sustava, stropno/podnih jedinica, kazetni split sustavi do kanalnih sustava.

» Katalog i cjenik

Daikin je glavni svjetski proizvođač i dobavljač HVAC opreme (grijanje, ventilacija i klimatizacija), uključujući dizalice topline i rješenja sustava rashladne tehnike. Kada u svojem domu želite imati tehnološki napredan klima-uređaj koji će vam osigurati savršeno miran san i potpuni komfor, odabrat ćete Daikin. Daikin klima-uređaji imaju najmanje A++ oznaku energetske učinkovitosti te paze na potrošnju energije u vašem domu.

» Katalog i cjenik

Kao pionir inverterske tehnologije u klima uređajima, Toshiba je uvijek prednjačila naprednim i inovativnim tehničkim rješenjima. Dvostruki rotacijski kompresori garancija su zavidne uštede energije.

JAPANSKI PROIZVOĐAČ KLIMA UREĐAJA karakterizira trogodišnje tvorničko jamstvo. Dokaz je to u prilog nenadmašnoj kvaliteti i pouzdanosti Toshiba klima uređaja.

» Katalog i cjenik

Među proizvođačima klima uređaja, u svijetu tvrtka Fujitsu slovi kao jedna od najpoznatijih. Široki asortiman klima uređaja omogućuje optimalno rješenje za svaki prostor, a ono što korisnici posebno cijene je vrhunska kvaliteta, velika energetska učinkovitost i dugovječnost rada uređaja. Te karakteristike posebno se ističu kada se Fujitsu inverter klima uređaji koriste u funkciji grijanja prostora.

» Katalog i cjenik

Panasonic klima uređaji odlikuju se modernim dizajnom, izradom od kvalitetnih materijala uz napredne funkcije uređaja, standardno opremljeni s pročišćavanjem zraka i ionizatorom.

Panasonic klima uređaji predstavljaju idealan izbor za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

» Katalog i cjenik

Gree je poznat kao najveći proizvođač klima uređaja na svijetu. Tu činjenicu je prepoznao i Daikin te Gree i Daikin sada čine grupaciju sa zajedničkim razvojem Inverter klima uređaja i proizvodnjom različitih komponenti koje se ugrađuju u oba proizvoda. Gree proizvodi u Kini Daikin klima uređaje koji se prodaju na japanskom tržištu. Sama suradnja s Daikinom rezultirala još višom razinom kvalitete u Gree klima uređajima, što se vidi na dizajnu aktualnih modela Gree klima uređaja, dodatnoj opremi, značajkama i kvaliteti izrade.

» Katalog i cjenik

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 

Servis klima uređaja

Servis na klima uređaju potrebno je napraviti svake godine bez obzira na to je li uređaj bio korišten ili ne. Nekoliko je razloga za to – prije svega, servis je obavezan kako bi uređaj zadržao tvorničko jamstvo.

Opširnije