Dok se Single-Split sustavi sastoje od jedne unutarnje i jedne vanjske jedinice koje su povezane bakrenim vodom, kod Multi-Split sustava moguće je priključiti do pet unutarnjih jedinica po vašem izboru na jednu jedinu vanjsku jedinicu. Multi-Split sustavi prikladni su za razne klimatske zone i za više prostorija ili velike prostorije. Vrlo važne prednosti su mali potreban prostor za vanjsku jedinicu te jednostavna ugradnja.

Postoje više izvedbi multi klima uređaja, ovisno o unutarnjoj jedinici - zidne, kanalne, kazetne, podne, podstropne...

Svaki proizvođač nudi širok izbor multi klima uređaja ovisno o namjeni, dizajnu, dimenzijama i ostalim karakteristikama. Više informacija o karakteristikama uređaja i odabiru istih možete pronaći u katalozima.  Vanjska jedinica, ovisno o snazi, može podržavati i do 8 unutarnjih jedinica različitih tipova i učinaka.

Naša preporuka mono klima uređaja za su renomirani japanski proizvođači klima uređaja :

 

Daikin
Mitsubishi
Fujitsu
Toshiba

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 

Servis klima uređaja

Servis na klima uređaju potrebno je napraviti svake godine bez obzira na to je li uređaj bio korišten ili ne. Nekoliko je razloga za to – prije svega, servis je obavezan kako bi uređaj zadržao tvorničko jamstvo.

Opširnije