M&M Commerce d.o.o je tvrtka koja je osnovana 1993. godine, a specijalizirana je za projektiranje, prodaju, montažu te servis rashladnih i klima uređaja. Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 
Naše iskustvo od preko dvadeset godina kao i tisuće profesionalno odrađenih instalacija i mnoštvo zadovoljnih korisnika prava su garancija kvalitete naše usluge. 
 
Nadamo se i dalje kvalitetnoj suradnji sa sadašnjim i budućim klijentima, te poslovnim suradnicima na obostrano zadovoljstvo.

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 

Servis klima uređaja

Servis na klima uređaju potrebno je napraviti svake godine bez obzira na to je li uređaj bio korišten ili ne. Nekoliko je razloga za to – prije svega, servis je obavezan kako bi uređaj zadržao tvorničko jamstvo.

Opširnije