Mitsubishi Electric Elite

Novi rekorder energetske učinkovitosti te tehnološki lider među klima uređajima na tržištu. Postiže najviše SEER i SCOP koeficijente, omogućuje upravljanje WIFI-jem te ima ugrađen 3D I See senzor za prisutnost osoba.Nova generacija plasma plus filtera postavlja nove standarde u filtraciji i zaustavljanju bakterija, peludi i ostalih alergena iz zraka u prostoriji.Četverostruke lamele ispuha omogućuju zavidne mogućnosti usmjeravanja zraka. Moguće je podešavanje ispuha na dvije razine prostora (npr. prizemlje i galerija).Uređaj koristi radnu tvar R32.

Možete birati između tri boje unutarnje jedinice i daljinskog upravljača: crvene, crne i bijele s pearl efektom.

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 

Servis klima uređaja

Servis na klima uređaju potrebno je napraviti svake godine bez obzira na to je li uređaj bio korišten ili ne. Nekoliko je razloga za to – prije svega, servis je obavezan kako bi uređaj zadržao tvorničko jamstvo.

Opširnije