Fujitsu Nocria X

Legendardni Fujitsuov model Nocria vratio se u ponudu ovog japanskog brenda. No, ovaj puta je riječ o istinskom dragulju kojega krase brojna tehnička rješenja o kojima konkurencija može samo maštati.

Nova Nocria X Inverter uređaj je s iznimnom energetskom učinkovitosti.

Dolazi u razredu A+++ i odlikuje ih niska potrošnja električne energije i u modulima grijanja i hlađenja. Radna tvar koju koristi je R 32 koja je i ekološki najprihvatljivija na tržištu.

Posebnost ovog uređaja su najsnažniji filterski sustavi koji uklanjaju i 99 posto štetnih čestica iz zraka, a uz pomoć elektriciteta. Novost su i bočne stranice klima urešaja, a one omogućavaju brzo postizanje željene temperature. Senzor prisutnosti osoba štedit će energiju tako što se uređaj gasi kada u prostoriji nema nikoga.

Uz uređaj možete odabrati i WiFi modul te tako njime upravljati putem pametnog telefona.

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 

Servis klima uređaja

Servis na klima uređaju potrebno je napraviti svake godine bez obzira na to je li uređaj bio korišten ili ne. Nekoliko je razloga za to – prije svega, servis je obavezan kako bi uređaj zadržao tvorničko jamstvo.

Opširnije