Dakin - multi popust na multi-klima uređaje

Multi popusti na multi jedinice za multi komfor. Iskoristite jedinstvenu priliku i do 23. lipnja nabavite multi jedinice vrhunskih perfomansi.

Multi-split sustavi omogućavaju spajanje više unutarnjih jedinica na jednu vanjsku. Uz samo jednu vanjsku jedinicu fasada vašeg doma ili poslovnog prostora izgleda mnogo ljepše i urednije. Vrhunske performanse, niska razina buke i mogućnost spajanja gotovo svih vrsta unutarnjih jedinica ispunjavaju sve vizualne i tehničke potrebe vašeg prostora. U ovoj akciji iskoristite mogućnost nabavke najnovije serije multi split jedinica s radnom tvari budućnosti R32 u kombinaciji s Comfort plus unutarnjim jedinicama i uživajte u maksimalnom komforu i niskoj potrošnji uz trogodišnje jamstvo.

Akcijski popust u periodu od 27.4-23.6.2017

O nama

Dugogodišnje iskustvo, stručno znanje i suradnja s provjerenim dobavljačima omogućuju nam da Vam ponudimo kvalitetan savjet pri odabiru optimalnog rješenja za klimatizaciju Vašeg prostora, isporuku i instalaciju klima uređaja, te servis i održavanje.
 

Servis klima uređaja

Servis na klima uređaju potrebno je napraviti svake godine bez obzira na to je li uređaj bio korišten ili ne. Nekoliko je razloga za to – prije svega, servis je obavezan kako bi uređaj zadržao tvorničko jamstvo.

Opširnije